Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem érzem már jól magam...

Miért nem érzem már jól magam felékszerezve?

Figyelt kérdés

Imádom az ékszereket. Rengeteget fűztem, fontam, kaptam és vettem. Pár évvel ezelőttig buzgón hordtam is őket (nyaklánc, 1-2 karkötő, esetleg gyűrű), mindig passzintva persze a ruhámhoz.

Mostanában azonban (hiába tetszenek még mindig az ékszereim) csak fülbevalót hordok, a többit már túl soknak érzem, még akkor is, ha esetleg megy a ruhámhoz.

Más is tapasztalt már ilyet? Mitől lehet ez? "Felnőttem" volna?

19l

2010. dec. 28. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
biztos már kevésnek érzed, dobj fel olyan nagy kutyaláncokat mint a nagydarab niggereken van
2010. dec. 28. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak ilyen időszakaim.

Én pl. karkötőt szeretek nagyon hordani, aztán nyakláncot. Gyűrűt csak néha, fülbevalót nagyon-nagyon ritkán! Ennek ellenére, pont tegnap volt rajtam, mert valahogy jól esett felvenni.

Szerintem nincs ezzel semmi baj. Tedd félre az ékszereket és ha mondjuk 1 évig nem viseled őket akkor ajándékozd, vagy add el. Lehet, hogy azóta változott is kicsit a stílusod és inkább másfajta ékszerekre lenne szükséged.

De azzal sincs baj, ha valaki egyáltalán nem visel ékszert.

2010. dec. 28. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm amit írtál, érdekes és hasznos volt! :-)

Írjatok még! :-)

2010. dec. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!