Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valahol Magyarországon láttato...

Valahol Magyarországon láttatok ilyen ékszereket? Hol lehet ilyeneket venni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Megőrülök,ha nem vehetek egy ilyet:(.

2010. dec. 27. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem magyar oldal, de etsy.com, itt biztos találsz kedvedre valót!

Egyébként szerintem ékszerész is készít neked, persze nem olcsón.

2010. dec. 27. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Huhh,köszönöm szépen.Valóban itt is nagyon szépek vannak!Te szoktál innen rendelni?
2010. dec. 27. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
a 2. képen van a gyűrű. hasonlókat szoktam látni c&a-ba
2010. dec. 27. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, rendeltem már onnan kámeát, meg gombokat:) Ha sok pénzem lenne nagyon sok mindent rendelnék:) Egyébként általában ha több darabot rendelsz ugyanattól az eladótól, szinte semmibe sem kerül a szállítás! Egyébként ami nagyon tetszik az etsy-n, hogy a cuccok többsége egyedi, kézzel készített.
2010. dec. 27. 21:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Megőrülök,olyan sok jó cucc van fenn ott:D.Gondolkodom,hogy rendelek egy gyűrűt,de nem tudom,mennyit kellene fizetnem a vámért meg ilyenekért.Neked mennyit kellett?
2010. dec. 27. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
1 dollárt :D De egyébként ha rákattintasz egy cuccra, alul kiírja a "shipping"-nél. Az everywhere else vonatkozik ált Mo.-ra :D A bal oldali menüben pedig be lehet állítani, hogy csak olyan cuccokra keressen, amiket szállítanak Mo.-ra is, és hogy forintra átszámolva mutassa az árakat.
2010. dec. 27. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Vám nincsen szerintem...legalábbis én már rendeltem összesen 30.000-ért fűzőt pl., arra 4.000 volt a szállítás, de vám nincs.

Viszont egyik barátnőm valami speckó japán óriásbarbit rendelt kb. 70.000 ft-ért, arra már volt vám, nem is kevés (10.000 mértékű, vagy több is).

Mondjuk én Angliából rendeltem, ő meg az USÁból, gondolom ez is számít. De azt is kiírja, hogy honnan van a termék.

2010. dec. 27. 22:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát,itt azt írta,hogy a kiszállítás ingyenes.Ha a vámon átengedik,akkor az megint egy jó hír,de tuti,hogy átfogják engedni?Mennyi az esélye,hogy itt Mo-n egy postás nem fogja zsebre tenni?:S

Az 1 dollár az mire vonatkozott pontosan?:)

2010. dec. 28. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Pár ezer ft értékű kámeára és hozzávaló keretekre:)

Egyébként mivel paypallel fizetsz, ha nem érkezik meg a cucc, visszatérítik neked az árát. Egyébként nem hallottam még róla, hogy ilyesmit lenyúltak volna, vagy bármit, amit csomagként postáztak. Lehet, hogy előfordul, velem még nem történt meg szerencsére, ismerőseimmel sem.

2010. dec. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!