Szilveszterre soros műszempilla?
A rossmanban láttam egy müszempillát:
ezt, és szilveszterre szeretném feltenni. Milyen a ragasztó benne, fenntmarad egész éjszakára? Olvastam olyat, hogy a soros nem jó, ha kicsi a szempillám, mert nagyon természetellenes, de nekem eleve nagyon hosszu(mindenki azthiszi müszempilla)de akkor is szeretném hogy még hosszabb legyen. Nagyon káros az igazi szempillámra? Mik a véleményetek róla? Köszönöm előre a válaszokat.
Nagyon szépen köszönöm, a videót most fogom megnézni, azt is nagyon köszönöm(:
Azt nem tudod esetleg, hogy az essence-s müszempilla fentmarade egész este?:)
köszönöm még1x

Nem csak a műszempillától, sőt max. 40%-ban függ a műszempillától, hogy fenn marad-e a szemeden. Egy kicsit elvitt félre az előző hozzászóló :-)
A ragasztó a lelke mindennek. A DUO ragasztó a legsilányabb műanyag pillákat is fenntartja neked addig, amíg le nem veszed. Viszont az olcsó kínai sz arokat nem ajánlom, mert nem hajlik szépen rá a szemre és elválhat tőle. Szerintem a legjobb műszempillák az Ardell és a Red Cherry (makeuplaza-ban is be lehet őket szerezni itthon).
Az ő weboldalukon sok értelmes dolgot és leírást találsz a műszempillákról, vagy a fosbúk oldalukon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!