Mit gondoltok a Claire's -ről az Aréna Plazaból? Milyenek az ékszerek?
Figyelt kérdés
Milyen árba vannak a dolgok? Pl egy nyaklánc, karkötő, fülbevaló.2010. dec. 26. 23:57
1/5 anonim 

válasza:

én nagyon szeretem főleg 5-20 éves korig lányoknak található cuccok vannak..nem is tudtam hogy már Budapesten is van..eddig mindig Bécsben vettem ott dolgokat :)
az árak kb mint a h&mben ha jól emlékszem picit talán lehet több.
2/5 anonim 

válasza:

Na, most én is meglepődtem. (:
Évek óta a kedvenc ékszerüzletem, és nagyon sajnáltam, hogy Magyarországon nincs.
Az árakról nem tudok sokat mondani, mert én eddig csak külföldön vásároltam claire's-ben, de az ékszerek nagyon jó minőségűek - soha egy ékszerben sem csalódtam, amit ott vettem, úgyhogy én csak ajánlani tudom.
3/5 anonim 

válasza:

Nekem annyira nem jön be, szerintem elég drága, ahhoz képest, hogy (természetesen) bizsukat árulnak. Bár a budapestiben még én sem jártam, de Londonban minden sarkon van egy, így volt alkalmam párszor beugrani.
4/5 anonim 

válasza:

A westendben is van, nekem nagyon bejött.
5/5 anonim 

válasza:

Én már nagyon sok helyen jártam a világon claire's ben(amerika, ausztria, német,francia o.,anglia) és ahhoz képest nem valami jók az ékszerek és dupla áron vannak pl én vettem amcsiba egy ékszerszekrényt kb 4000 ft ért nem akciosan és most láttam itthon is az arénában 8500ért. Am ha jó claire'st keresel magyar o.-ban akkor inkább menj a westendesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!