Ruhára vagy börre kell fujni a parfümöt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 07:55
1/11 anonim válasza:
A borre. Ruhan foltot hagyhat, foleg selymen stb. Csuklo, nyak es dekoltazsra szokas.
2/11 anonim válasza:
Alapvetően én is a bőrömre szoktam, de van, hogy fújok a ruhámra is kicsit. Viszont igaza van az első válaszolónak, világos ruhán foltot hagyhat, úgyhogy érdemes odafigyelni. :)
20L
3/11 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ráfújom az ujjamra, utána pedig a fülem mögé kenem. Csuklóra, fül mögé szokás, ott vannak pulzuspontok, így az illat órákon át intenzíven 'párolog'. Én néha a sálamat szoktam befújni parfümmel, de csak nagyon-nagyon kis mennyiségben, mert nem akarok pacsuliszagú lenni.:D
4/11 anonim válasza:
Én annyival egészíteném még ki, hogy természetesen csak bőrre és főleg olyan helyekre érdemes ahol vékonyabb a bőröd, ott intenzívebben tud párologni. Ilyen pl. térdhajlat (az illat felfelé száll úgyhogy ez is tökéletes), csukló, karhajlat, fül mögött, nyak, mellkas.
5/11 anonim válasza:
Bőrre!
Azok a helyek, amely legtovább tartja az illatot az a csukló belső fele, fül mögötti rész, könyök- és térdhajlat és a haj. :)
7/11 anonim válasza:
Én nyakamra, és csuklómra szoktam! :)
8/11 anonim válasza:
A bőrre, de én a ruhámra is szoktam!:P
9/11 anonim válasza:
Bőrre, kell ott van "igazi" illata, de én nem fújhatom rá, mert azonnal kipattogok tőle, így a ruhámra szoktam, valami nem látható helyre (ruha ujja belül, gallér alatt, gomblyuknál, stb.)
10/11 anonim válasza:
hát én minden hova fújok :D
nyak, ruha ( kötött ruhára), hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!