Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágeszesek! Ebből szakadás...

Fültágeszesek! Ebből szakadás lesz, vagy csak bebeszélem magamnak? :D

Figyelt kérdés
na úgy volt, hogy 2-3éve kezdtem el tágítani, 40ig tágítottam, átkerültem költözés miatt másik suliba, nagyon nem engedték, kivettem, 8asra összement, kikerültem hálistennek suliból, újratágítottam 30ig, 3hét alatt felnyomtam 52-esre, most nagyszüleim miatt valahogy össze kéne mennie 40esre, mert az nem látszik már a hajamtól, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egyik nap kiesett, és megvizsgáltam, elég durva mélyedések vannak a húsban, és nagyon vékonyodik, szinte minden nap vérzik, gennyezik, pedig egyáltalán nem fáj, és tényleg van egy pont, ahol minden nap vékonyodik...o.O pedig úgy terveztem 60ig elmegyek ha végeztünk nagyszüleimnél. Hát szóval ezek szakadás jelei, vagy nyugodjak meg?:"D nem vagyok kíváncsi az "undorító" jellemzésekre, csak hozzáértőktől kérdezem.;) köszi előre. 17/L
2010. dec. 24. 22:47
 1/6 szamóca. ***** válasza:
100%
akár az is lehet, pihentesd egy kicsit. az semmiképp nem jó hogy gennyeizk vérzik minden nap... várd meg amíg most kicsit rendbe jön.
2010. dec. 24. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hanyagold a témát egy ideig,mert olyan fasza sebfertőzést fogsz kapni hogy lerohad a fél fejed. Kenjed betadinnal.

Egyébként nehéz megállni,hogy ne irjam le egy 5 centi átmérőjű ,gennyes véres nyukra a fülcimpán,hogy undoritó.

De szerencsére karácsony van,úgyhogy nem írom le.

2010. dec. 24. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A 3 hét alatt 30-asról 52-esre való tágítás tett be neki (ha jól értettem, és három hét alatt tágítottál ennyit rajta). Meg a huzavona azzal, hogy összement 8-asra, aztán fel 30-ra, az is betehetett neki. Gondolom ezt is elég gyorsan csináltad... Így látatlanban ez tényleg szakadás gyanús, pláne hogy nem is fáj, és egy helyen elvékonyodott. Talán az lenne a legjobb ha kivennéd és korrigáltatnád. Pesten van piercer, aki megcsinálja neked, jobban mint egy orvos. Azt aztán ha begyógyult megint lehet tágítani, de csak ha begyógyult.

Vagy lemész kb 20-30-ra, vagy még kisebbre. Ha erős a szervezeted, regenerálódni fog így, ha "pihen" egy kicsit.

2010. dec. 25. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítsd naponta többször!
2010. dec. 25. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a palid lennék nem engedtem volna h így kibassz a füleddel h felnyomod 50re vissza le 30ra.

Nem szabadott volna:S Mostmár felesleges pihentetni kenegetni szétvan durranva az egész cimpa ami sose lesz egészséges.

Elfog halni lassan ha már lila vélhetőleg nyárra már odajut h plasztikázni kell.

Sajnálom a fülid:/ De ha rám hallgatsz vedd ki az a legjobb. Mert belátod h hiába nagy 50 nem? H ha bevan durranva merő genny. Akk nemfogják magukban mondani az emberek h tisztelet a csajnak mert kijár :)

Nekem még csak 23 de kisebb a cimpám így több időt is bent hagyok 1 ékszert.

Nagyot kérnék ha azt mondanám kellene az msn-ed?

18/F

2010. dec. 25. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
jaj uramisten, nem 52, hanem 42, és nem 40re kéne, hanem 30ra, bocsi, és köszönöm a válaszokat:D
2010. dec. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!