Fültágeszesek! Ebből szakadás lesz, vagy csak bebeszélem magamnak? :D
Szerintem hanyagold a témát egy ideig,mert olyan fasza sebfertőzést fogsz kapni hogy lerohad a fél fejed. Kenjed betadinnal.
Egyébként nehéz megállni,hogy ne irjam le egy 5 centi átmérőjű ,gennyes véres nyukra a fülcimpán,hogy undoritó.
De szerencsére karácsony van,úgyhogy nem írom le.
A 3 hét alatt 30-asról 52-esre való tágítás tett be neki (ha jól értettem, és három hét alatt tágítottál ennyit rajta). Meg a huzavona azzal, hogy összement 8-asra, aztán fel 30-ra, az is betehetett neki. Gondolom ezt is elég gyorsan csináltad... Így látatlanban ez tényleg szakadás gyanús, pláne hogy nem is fáj, és egy helyen elvékonyodott. Talán az lenne a legjobb ha kivennéd és korrigáltatnád. Pesten van piercer, aki megcsinálja neked, jobban mint egy orvos. Azt aztán ha begyógyult megint lehet tágítani, de csak ha begyógyult.
Vagy lemész kb 20-30-ra, vagy még kisebbre. Ha erős a szervezeted, regenerálódni fog így, ha "pihen" egy kicsit.
Ha a palid lennék nem engedtem volna h így kibassz a füleddel h felnyomod 50re vissza le 30ra.
Nem szabadott volna:S Mostmár felesleges pihentetni kenegetni szétvan durranva az egész cimpa ami sose lesz egészséges.
Elfog halni lassan ha már lila vélhetőleg nyárra már odajut h plasztikázni kell.
Sajnálom a fülid:/ De ha rám hallgatsz vedd ki az a legjobb. Mert belátod h hiába nagy 50 nem? H ha bevan durranva merő genny. Akk nemfogják magukban mondani az emberek h tisztelet a csajnak mert kijár :)
Nekem még csak 23 de kisebb a cimpám így több időt is bent hagyok 1 ékszert.
Nagyot kérnék ha azt mondanám kellene az msn-ed?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!