Lányok, ti inkább parfümöt vagy sprayt használtok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 18:03
11/24 anonim válasza:
Ha fontossági sorrendet kéne állítanom:
1 Spray: nem lesz izzadságfoltom, és valamennyire érződik az illata.
2.Parfüm: Hiába van parfümöd ha büdös a hónaljad.
12/24 anonim válasza:
hát így a mindennapokra sprayt. és csak különleges alkalmakra parfümöt. a suliba felesleges elcseszni a jó kis drága parfümöt.
habár nekem egyik parfüm illata sem jön be.
és kókuszos testpermetet szeretek használni. mert édes finom kókuszos illata van.
13/24 anonim válasza:
Én sem használok suliba parfümöt. Dezodort igen, de nálam kb. fél óra után nem érződik az illata, nem tudom valahogy elnyelem a szagokat... :) Amúgy izzadni se nagyon szoktam, vagyis nem úgy, hogy meg is látszana a pólómon, vagy ilyesmi...
16/24 anonim válasza:
Illatmentes dezodort és parfümöt. :]
17/24 A kérdező kommentje:
2010. dec. 26. 20:20
18/24 anonim válasza:
a spray nem annyira tart sokáig (nekem) a mint a parfüm, egy jó parfümöt akár estig is lehet érezni, még egy sprayt nem..(nekem ez a tapasztalatom)
19/24 anonim válasza:
Parfüm és izzadásgátló spray, vagy esetenként golyós dezodor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!