A színes hajlakkot hogyan kell használni? Lécci
Hátadra, vállaidra először is tegyél valami rongyot, vagy törülközőt, amit nem sajnálsz, hogy összekoszolsz(meg aminek nem baj, ha nem jön ki belőle a festék), mert különben olyan lesz a ruhád, azt meg nem szeretnéd.
Fésüld át a hajadat mindenhol.
Emelj fel egy tincset, amit beszeretnél festeni.Olyan 5-10 centis távolságból kezd el ráfújni, de ne nyomd erősen, különben 'elázik' a hajad.
Lassan fújd be a tincset, fel-és le járó mozdulatokkal. Amikor már látod, hogy befogta, akkor óvatosan engedd le a tincset és egy fésűvel felületesen menj át rajta, hogy annyira ne álljon egybe.(A fésű is olyan lesz, tudom:/)
Csináld ezt meg végig, amennyit csak szeretnél és a végén rögzítsd hajlakkal, különben akárhányszor hozzáérsz a hajadhoz olyan lesz a kezed.
Remélem segítettem.
Boldog Karácsonyt! :)
Igen, lelapult tőle egy kicsit, de mivel frissen mosott hajra csináltam ezért annyira nem. Bár, olyankor oroszlán fej hatása van a hajamnak. :D
Tupírozd fel, én ezt szoktam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!