Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon fehérbörü vagyok. Tud...

Nagyon fehérbörü vagyok. Tud tok valamilyen alapozot ajánlani?

Figyelt kérdés

annyira fehér vagyok kb mint orosz barbara.

az alapozoba nem szeretném ha lenne önbarnito, barátnöm azt mondta többe van

2010. dec. 21. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is extra világos a bőröm. Ami bevált az a Vichy alapozók 015-ös opal árnyalata, ez a legvilágosabb. Illetve a Loreal ásványi alapozójából (Accord Parfait Mineral)a D1-es szín. Sajnos a többi alapozónak még a legvilágosabb árnyalata is sötét szokott lenni nekem :(
2010. dec. 21. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt a bajom, minden alapozó túl sötét volt, aztán elegem lett, elmentem a MAC-be, és a legelső alapozó, amit mutatott az eladó, olyan tökéletesen passzolt a bőröm színéhez, hogy meg se látszott, h rajtam van.

Nem olcsó, de inkább kiadok érte többet, minthogy olyat vegyek, ami nem passzol.

2010. dec. 21. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Utolsó: milyen MAC alapozód van? A 'Face and body foundation'? Jó minőségű? Mert én már rég szemezek vele, de max. neten tudnék rendelni és biztosra akarok menni. :)

Nem írtad, hogy milyen árban akarsz, így elég nehéz ajánlani.

De talán ez nem annyira vészes és világos:

[link]

A legvilágosabb amit láttam egy Bobbi Brown alapozó volt, bár ez elég drága.

[link]

2010. dec. 22. 11:21
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönönöm válaszokat .majd megnézem ezeket az alapozokat :)
2010. dec. 22. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

11:21

Nekem studio sculpt van, face and bodyt nyárra tervezek, mert annak nincs olyan erős fedése, viszont a sculpt nyárra túl sok lenne.

egyébként ár-érték arányban nagyon jó.

Viszont van egy rossz hírem, netről nem igazán tudod megrendelni, mert a hivatalos oldalról ide nem szállítanak.(pedig dollárban olcsóbb, mint Ft-ban)máshonnan meg nagy valószínűséggel hamisítványt kapsz.

http://www.youtube.com/watch?v=qQYtFqRGrSY

ez egy magyar video.érdemes megnézni.

2010. dec. 22. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Uhh, akkor ennyit a MACről. :) Azért köszi! Majd veszek Estée Laudert, az kapható és állítólag egész jó. :)

Amúgy a kérdésre visszatérve:

[link]

Nekem a középső elég világosnak tűnik. :)

2010. dec. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!