Nagyon fehérbörü vagyok. Tud tok valamilyen alapozot ajánlani?
annyira fehér vagyok kb mint orosz barbara.
az alapozoba nem szeretném ha lenne önbarnito, barátnöm azt mondta többe van
Nekem is ugyanez volt a bajom, minden alapozó túl sötét volt, aztán elegem lett, elmentem a MAC-be, és a legelső alapozó, amit mutatott az eladó, olyan tökéletesen passzolt a bőröm színéhez, hogy meg se látszott, h rajtam van.
Nem olcsó, de inkább kiadok érte többet, minthogy olyat vegyek, ami nem passzol.
Utolsó: milyen MAC alapozód van? A 'Face and body foundation'? Jó minőségű? Mert én már rég szemezek vele, de max. neten tudnék rendelni és biztosra akarok menni. :)
Nem írtad, hogy milyen árban akarsz, így elég nehéz ajánlani.
De talán ez nem annyira vészes és világos:
A legvilágosabb amit láttam egy Bobbi Brown alapozó volt, bár ez elég drága.
11:21
Nekem studio sculpt van, face and bodyt nyárra tervezek, mert annak nincs olyan erős fedése, viszont a sculpt nyárra túl sok lenne.
egyébként ár-érték arányban nagyon jó.
Viszont van egy rossz hírem, netről nem igazán tudod megrendelni, mert a hivatalos oldalról ide nem szállítanak.(pedig dollárban olcsóbb, mint Ft-ban)máshonnan meg nagy valószínűséggel hamisítványt kapsz.
http://www.youtube.com/watch?v=qQYtFqRGrSY
ez egy magyar video.érdemes megnézni.
Uhh, akkor ennyit a MACről. :) Azért köszi! Majd veszek Estée Laudert, az kapható és állítólag egész jó. :)
Amúgy a kérdésre visszatérve:
Nekem a középső elég világosnak tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!