Melyiket választanád? Maybelline vagy a Manhattan alapozó?
Figyelt kérdés
Maybelline-ből az Affinitone-t néztem ki: [link]
Manhattanből pedig ezt:
Esetleg próbáltad valamelyiket?
2010. dec. 20. 23:54
1/10 anonim válasza:
Minda mind a kettő egy nagy sza...r.
2/10 anonim válasza:
nekem pont ilyen Manhattan-em van és nagyon jó:)
3/10 anonim válasza:
a maybelline nagyon jóóó könnyü elkenni szinte tökéletes lesz még a pattis bör is:)
4/10 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm :))
Valahogy én is jobban hajlok a Manhattanre, többe mondták hogy jó, csak gondoltam megkérdezem itt is.
És a tied elég jól fed?
2010. dec. 21. 09:26
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi 3.
Hát akkkor még vacilálok a kettő között ;)
2010. dec. 21. 09:28
7/10 anonim válasza:
Manhattan alapozóiról csak jókat hallottam, pedig sok sminkblogot szoktam nézni.
8/10 anonim válasza:
Ugyanilyen Manhattan-em van. Csak úgy tudom szépen elkenni,ha vizes ujjal viszem fel,de egyébként nagyon szépen fed & tartós:)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
Multkor nézegettem a DM-ben,és a legvilágosabb lenne talán a legjobb,de félek hogy nagyon hulla leszek tőle:s
Bocsi hogy ennyit kérdezek de nem használja valamelyikőtök esetleg a legvilágosabbat? Azthiszem 'sand' volt ráírva de nem akarok hülyeséget mondani;)
2010. dec. 22. 18:26
10/10 anonim válasza:
én azt használom,nagyon világos és matt lesz,de mégse hullaszerű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!