Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet dohányozni nyelv piercin...

Lehet dohányozni nyelv piercingel?!

Figyelt kérdés
Aki szúrta azt mondta egy nap max 3 szál de tegnap buliba voltam és hát elég sokat szívtam..:|
2010. dec. 19. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Friss?
2010. dec. 19. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
igen pénteken szúrták
2010. dec. 19. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát a piercer tudja, mit beszél, tehát lehet gond. =/

Nem érzel változást? Éget, vagy valami?

Ezt találtam, hátha segít:

A gyógyulás első szakasza tehát 2-3 napig tart, ugyanis a nyelv a legjobb vérellátású testrészeink egyike közé tartozik, így gyors a sebgyógyulás is.

Az első időszakban érdemes minden evés után alapos öllítést végezni valamilyen gyógyszertári szájfertőtlenítő folyadékkal, a közbülső időszakokban pedig tengerisó-oldattal öblögetni. Kimondottan jó a hideg rá (fagyi, jégkása, jégkrém, hideg italok), de elfogyasztás után ne felejts el öblögetni!

Fontos a napi 3x-i fogmosás, lehetőleg új, puha kefével, mellyel a golyócskát és azok tövét odafigyelve, nagy óvatossággal tisztítsd le, és a nyelves eszeveszett sikálását kerüld el, még akkor is ha totál lepedékes.

Fokozd a szervezetedbe bevitt C-vitamint, a cink mennyiségét és aludj min. 8 órát, mert ez segíti elő legjobban a sebgyógyulást!

2010. dec. 19. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a város legjobb piercingesével szurattam a nyelvemet.

Ő kérdezte,hogy dohányzok-e,mondtam hogy igen.

Azt mondta nem baj,nem lesz gond emiatt,ugyanis a nikotin is fertőtlenít,szóval még jó is.:)

Nyugodj meg,nem lesz bajod.

2010. dec. 20. 01:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2010. dec. 20. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tegnap szúrattam ki a nyelvem..

Amikor kijöttem a pc-stől én már akkor rá gyújtottam.

Szerintem nem lesz semmi baj..:)

2010. dec. 24. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!