Lehet dohányozni nyelv piercingel?!
Hát a piercer tudja, mit beszél, tehát lehet gond. =/
Nem érzel változást? Éget, vagy valami?
Ezt találtam, hátha segít:
A gyógyulás első szakasza tehát 2-3 napig tart, ugyanis a nyelv a legjobb vérellátású testrészeink egyike közé tartozik, így gyors a sebgyógyulás is.
Az első időszakban érdemes minden evés után alapos öllítést végezni valamilyen gyógyszertári szájfertőtlenítő folyadékkal, a közbülső időszakokban pedig tengerisó-oldattal öblögetni. Kimondottan jó a hideg rá (fagyi, jégkása, jégkrém, hideg italok), de elfogyasztás után ne felejts el öblögetni!
Fontos a napi 3x-i fogmosás, lehetőleg új, puha kefével, mellyel a golyócskát és azok tövét odafigyelve, nagy óvatossággal tisztítsd le, és a nyelves eszeveszett sikálását kerüld el, még akkor is ha totál lepedékes.
Fokozd a szervezetedbe bevitt C-vitamint, a cink mennyiségét és aludj min. 8 órát, mert ez segíti elő legjobban a sebgyógyulást!
Én a város legjobb piercingesével szurattam a nyelvemet.
Ő kérdezte,hogy dohányzok-e,mondtam hogy igen.
Azt mondta nem baj,nem lesz gond emiatt,ugyanis a nikotin is fertőtlenít,szóval még jó is.:)
Nyugodj meg,nem lesz bajod.
Én tegnap szúrattam ki a nyelvem..
Amikor kijöttem a pc-stől én már akkor rá gyújtottam.
Szerintem nem lesz semmi baj..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!