Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szemhéjfesték nem...

Melyik szemhéjfesték nem csomósodik össze?

Figyelt kérdés
A SZemhéjamon rendszeresen az apró ráncokba kiül a szemhéjfesték, 26 éves vagyok. Melyik márkát ajánljátok?
2009. jan. 22. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
A szemvesték nem csomósodik hanem a szem apró ráncaiba tömörül. Ilyenkor nem a márka a fontos(persze az is hogy jó fajta legyen)hanem inkább az hogy hogyan sminkeled magad,mennyire dolgozod bele a szemfestéked a szemhéjadra.MIndig satirozd el és akkor természetes hatása lesz és egyenlően oszlik el.És sokkal jobb a porszerű szemhéjfesték(szemhéjpúder)mint a krémes állagú.
2009. jan. 22. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Az Artdeco termékeiről nagyon sok jót hallottam: [link]

Van nekik egy szemhéjalapozójuk, ha avval bekened a szemed, azt kensz fölé amit akarsz, nem fog csomosódni. + szép szemhéjpúderei vannak.

Ami még nagyon jó: a Loreal új ásványi anyagos szemhéjpúderei. Tényleg szuper!

2009. jan. 22. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egy kis púderrel "lealapozod" a szemhéjadat, az is sokat segíthet. Persze az sem mindegy mennyi ideig marad fent a smink.
2009. jan. 22. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ez volt a problémám a szemhéjfestékkel. Mostanában sminkelés előtt bekenem a szemhéjamat alapozóval, jól el kell dolgozni, hogy ne maradjon nedves tőle és utána jöhet a szemhéjfesték. Szimpla, arcra való alapozó és nekem bevált. Valamint érdemes por állagú szemhéjfestéket használni, a krémek, stiftek meg óriásceruzák mindig összecsúsznak egy csíkba.
2009. jan. 22. 19:01
 5/5 anonim válasza:
Mindenképp használni kell a szemhéj teljes felületére porpúdert, egy egyszerű fehér, halványat. A krém állagú szemhéjfestéket senkinek sem ajánlom, nagyon rossz, azonkívül meg a szemhéj hangsúlyozására matt festéket kell használni. Nem hangsúlyoz annyira ha fénylek és csillog. Szóval a por állagú festéket érdemes választani. Minél szárazabb a festék, annál jobban tapad, vagyis nem csomósodik annyira. Még azzal lehet tenni az elkenődés ellen, ha nem kened túl felfelé, hanem csak annyira ami kilátszik a szemhéjadból amikor nyitva van.
2009. jan. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!