Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire általános, hogy...

Mennyire általános, hogy valakinek mindenből márkás dolga van?

Figyelt kérdés
Szóval hogy valakinek Chanel a lakkja, Lancome az alapozó, Dior szempillaspirál, stb., meg minden ilyen márkás, Clinique és hasonlók? Azt hittem ez itthon nem olyan általános (talán külföldön igen?), de most páran mást mondtak meg mást láttam magam körül.
2010. dec. 18. 21:46
 1/4 anonim válasza:
nem ciki, ha lány vagy
2010. dec. 18. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
hát egy bizonyos rétegnél ez az átlagos... :)
2010. dec. 18. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy rétegnél tényleg általános, de mi értelme van...?
2010. dec. 18. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki megteheti megteheti, én elnézve viszont azt mondom hogy nem átlagos. Már csak a női mosdóban megtekintett sminkekből gondolva...

Nekem is úgy van Dior/Lancome szempillaspirálom meg Clinique pirosítóm és szemhéjfestékem hogy keresztanyum nekem adja amit drogériában a vásárlásaiért kap és neki nem kell.

Én most Bourjois alapozót meg szájfényeket vettem, ez nem a legdrágább, de nem is a legolcsóbb kategória. Tőlük akarok még venni pár dolgot, amivel a hostesscsaj kisminkelt.

2010. dec. 19. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!