Hol érdemes Budapesten piercinget csináltatni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy követ az orromba, olyan helyen, ami jó, megbízható, és nagy piercing ékszer választék van.2009. jan. 21. 21:42
1/12 anonim válasza:
Westendben a tetoválószalon.
Szuperkedvesek, nagy választék van, árban sem vészes; én csak ott csináltatnék.
Pólust viszont abszolút nem ajánlom, flegmák és bunkón kioktatnak... (személyes tapasztalat)
2/12 A kérdező kommentje:
köszi!! én is erre gondotlam, közel is lakom hozzá. csak vhogy bizalmatlan vagyok, egy plázába menni...
2009. jan. 21. 23:06
3/12 anonim válasza:
Szia!
Én Újpesten csináltattam, egy nagyon kedves, aranyos fiatal srác csinálta és nagyon ügyes volt. Ráadásul nem is drága, nekem pl. 5000 Ft-ért (piercinggel együtt) tette be.
Itt a honlapjuk címe: [link] , ott keresd "Piercing Kocka" menüpontot. Sok sikert!
Lionlady
4/12 anonim válasza:
Velem a Westendesek voltak nagyon bunkók, és félre is szúrták. Én inkább a Mammutot ajánlom.
5/12 anonim válasza:
Europark, Elvis! Egyértelműen! Olyan nagy forma a srác, hogy észre sem veszed hogy szétszurkál :D Nagyon kedves, olcsó, és profi ;) Még mindig benn van a névjegye a tárcámban, szükség esetére... :P
6/12 A kérdező kommentje:
tudnál elérhetőséget adni, vagy egy honlapcímet?
2009. jan. 23. 04:35
7/12 anonim válasza:
velem is bunkók voltak a westendbe..ink. menny a Boráros térree:) ott tök jól megcisnálják!!
8/12 A kérdező kommentje:
na állj! a westendben két tatoo szalon is van!!! az egyik a kávézóknál, a másik a match-csel szemben. melyikre gondoltok??
2009. jan. 24. 21:49
9/12 anonim válasza:
Elvis tattoo&piercing
Üllői út 201. Europark
H-Sz: 11-19
V: 11-15
Tel: 06/70 949-0070
www.elvistattoo.hu
Ennyi volt a kártyán, remélem segítettem ;)
10/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen! oda is ellátogatok majd.
2009. jan. 25. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!