Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pasik ti milyen illatra...

Klaudia21 kérdése:

Pasik ti milyen illatra indultok be?

Figyelt kérdés

Én jelenleg a Lancome - Hypnose parfümöt használom (ha vki nem ismeri, kép: [link] )

A Lancome Hypnose női parfüm az orientális-fás illatcsalád tagja, golgotavirág, jázmin, vetyver, vanília illatjegyeket tartalmaz. Érzéki árnyalatot kölcsönöz a parfümnek az új nyárias-fás illatkategóriás eszenciák, a vanília és vetiverfű sajátos keveréke.

úgy vettem észre a pasik nagy részének bejön a vaníliás - édes - púderes illat. Igaz ez?

Melyik pasi milyen illatrai ndul be, légyszi írjátok le!! :)))

2010. dec. 16. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom szerint a pasiknak tetszik Naomi Campbell - Cat Deluxe nevű parfümje és elég népszerű is ez a parfüm. Van utánzata is, aminek szinte ugyan olyan az illata és az is hatásos.

Eredeti: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie.. (15 ml - 4900 Ft, 30 ml - 6100 Ft)

Másolat: [link] (Pontosan nem tudom mennyibe kerül de jóval olcsóbb, mint az eredeti.) Nekem már 1 éve ilyen van és nagyon szeretem.

2010. dec. 16. 17:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt ismerem én is de még nem használtam:) és a másolat tényleg jó??
2010. dec. 16. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól vetted észre, én magam is olyan parfümöket használok szinte 99%-ban amiben van vanília. :) Nekem bejön nagyon a Hypnose illata is, jól választottál. :)

23/F

2010. dec. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!