Pasimat észrevettem hogy használja a szájfényemet. Most mit csináljak vele?
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Nem kell rögtön rosszra gondolni. Vegyél neki ajakbalzsamot. Ha utána is mindenképp a te szájfényed kell neki, akkor lehet vele elbeszélgetni.
20L
Volt már, hogy színtelen szájfény volt rajtam, és a barátomnak teljesen kiszáradt, kirepedezett és fájt a szája. Összepuszilgattam, hogy kicsit jobb legyen neki. :)
Máskor volt, hogy elhagyta a Labelloját, és az enyémet használta, volt hogy az ajakápolómat is megosztottam vele. Nem érzem gáznak, mert neki így jobb volt, nem sebesedett ki a szája, látszani meg igazából semmi nem látszott belőle. Csak én tudtam, hogy női kozmetikum van a száján. Utána vettem neki egy pasiknak való Labellot, és azóta csak azt használja. :)
De lehet, hogy nem is tudja, hogy mi az a szájfény, csak látott valamit, amit Te is a szádra használsz, és kipróbálta, hogy jó-e neki a hideg ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!