Hogy kell használni a loreal infallible alapozót?
Figyelt kérdés
Eddig csak a legegyszerűbb alapozót használtam ha volt vmi ragyám de most szeretnék szép bőrt és vettem egy ilyen csodát.. gondolom szivaccsal eloszlatni a bőrön.. vagy hogy? :)2010. dec. 13. 16:59
1/2 anonim válasza:
3 dologgal lehet:
- kezeddel (tiszta legyen!)
- szivaccsal (tiszta legyen!) itt lehet variálni, ha erősebb fedést szeretnél, akkor szárazon vidd fel, ha pedig csak fel akarod frissíteni az arcod, akkor vizezd be egy kicsit a szivacsot és úgy vidd fel az alapozót!
- alapozóecset (tiszta legyen!) ezzel tudod a legszebben felvinni (egyenletesen mindenhova)az alapozót.
2/2 anonim válasza:
Ahogy a fenti írja, én is azt használom, kézzel szoktam, nekem eddig az jött be a legjobban, csak, ha több rétegben szeretném (pl buli előtt) szoktam szivacsot használni. A szivaccsal szerintem sokat pazarolsz, de lehet, hogy nem a megfelelő minőségű szivacsot használom (kozmetikai szakboltban vásárolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!