Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak a minőségi smink marad fent?

Csak a minőségi smink marad fent?

Figyelt kérdés

Itt gondolok pl a szemhéjfestékekre. Kezdő vagyok sminkelés terén, így ezekből egyenlőre csak ilyen no name márkájúak vannak (olcsó). Nem tudom, hogy én vagyok-e ügyetlen (elég régóta nézek sminkes videókat és az alapelveket nagyjából már tudom), de nem fér a fejembe, hogy én csinálom rosszul vagy a smink minősége miatt nem tudok jól dolgozni.

Köszönöm.

2010. dec. 12. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, sokat számit a minőség, és az is hogy mivel viszed fel a szemhéjpúdert például. gyakorlásnak használd az olcsót, de szerintem ha szépen akarod megcsinálni, és úgy hogy ne kopjon le 1óra múlva vegyél valami márkásabbat.
2010. dec. 12. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:

én cáfolom

290 Forintos szeméjtus van a szememen. Ma is rajtam van, pedig tegnap tettem fel, és este olyan fáradt voltam, hogy nem mostam le. Még mindig ott van. Levakarhatatlan. És nem márkás. :|

18L

2010. dec. 12. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
2. bocsánat, nem a tusra értettem, hanem a szemhéjpúderre. nekem nincs jó tapasztalatom az olcsóbb szemhéjpuderekről, mert hamar lejönnek.
2010. dec. 12. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Az tény h vannak nagyon szuper márkás sminkek,de teljesen igaz az hogy meglehet találni egy olcsó kategóriába is a jót.Pl a jollie france nevü "márkának" nagyon szuperek a szemfestékei a púderei és a rúzsai,de asszem a lakkjai se rosszak(utobbit nem nagyon használok).Akkor a lady ann,nek folyamatosan használom a száj és szemcerkáit és sokkal jobb mint pl,volt h vettem mérksat és az szétfolyt és elkenödött.Szerintem ha megfelelöen alapozol a smink alá az a legfontosabb.Úgy sokkal jobban fennmarad.

[link]

[link]

[link]

Nekem van az olcsótól a drágáig,de az tény h sokszor ki lehet fogni olcsón a jót,persze a megfelelö használat melett lesz jó a végeredmény.Pl.Ne várjon csodát egy alapozótol egy zsiros bőrű valaki ha nem tisztitja meg és hidratálja le a sminkelés elött magát,de ez csak egy példa volt,sokan avval szurják el és nem a termék a rossz.

2010. dec. 12. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Noname és noname közt is van kbség. Nekem a Lora cuccok pl. ugyanúgy fent maradnak, mint egy márkásabb drogériás. Alapozózni/korrektorozni a szemhéjadat szemhéjpúder felvitele előtt próbáltad már?
2010. dec. 13. 09:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, mindig alapozom a szemhéjamat is. :)

2010. dec. 13. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!