Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hölgyek! Próbáltatok már...

Hölgyek! Próbáltatok már olyan alapozót ami viszonylag sokáig kibírta a bőrötökön?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni valami jó alapozót ami jól fed.

Azért is kell a jó fedés mert elég heges a bőröm.

Most Maybelinne Affinitone-om van,de nem az igazi :s

3-4 óra után már meg sem látszik hogy rajtam van.

Nektek mi az ami bevált?

2010. dec. 12. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbàld meg a l'oreàlt,nekem bevàlt!
2010. dec. 12. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Állítólag a Vichy Dermablend nagyon jó. Teljes fedése van (még műtéti hegeket is el fed), de nincs maszk hatás és azt is hallottam, hogy egésznap fentmarad, és ugyebár nem árt az arcodnak, mivel gyógysertári és úgy lett kifejlesztve. Én még nem próbáltam, most gyűjtögetek rá, mert kb. 5000Ft., de eddig tényleg csak jót hallottam róla. Ja, és állítólag fél-egy évig simán elég.
2010. dec. 12. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem használt semmi, viszont az oriflame pumpás alapozót kipróbáltam (a bőrömnél 1-2 árnyalattal sötétebbet) és nagyon jó. Teljesen jól fed és nekem egész nap az arcomon marad.
2010. dec. 12. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem Mac alapozóm van, eddig 20 óra a rekord, amit bír. Alapból nem látszik, h rajtam van, csak szépít, de az meglátszik, mikor nincs.:)

Nem egy olcsó dolog (7-8000), de én azt mondom, h megéri. Nem anyuci pénzéből vettem, megdolgoztam érte. Így még többet ér számomra:)

20/l

2010. dec. 12. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Estee Lauder Double Wear Light. Sajnos elég drága (8700 Ft), de hosszútávon megéri.
2010. dec. 12. 22:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2010. dec. 14. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Dianne Brill is bevált.
2010. dec. 14. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
én az AVON -re esküszöm "avon extratartós alapozó"
2010. dec. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!