Hol és mennyiért vettétek az Urban Decay Naked palettátokat? Hogy vált be?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 21:27
1/9 anonim válasza:
mivel magyarországon nincs sephora nemhiszem hogy sokaknak lenn ilyen paletta.. de youtube-on láttam hogy sokmindenkinek a kedvence úgyhogy ha van rá lehetőséged szerintem vedd meg :)
2/9 anonim válasza:
ez egy magyar blog.több cikkben is áradozik róla.
3/9 anonim válasza:
Itt hamarosan kapható lesz, alig várom, hogy megrendelhessem, mert mindenki erről áradozik. (:
4/9 Shoptill Youdrop válasza:
Itt rendeltem: hqhair.com
Szállítás ingyenes, 30 fontért vettem év elején, most 35-ért vesztegetik.
5/9 anonim válasza:
Hát elárulom Nektek, hogy a barátnőmnek is van, de szerintem ez a termék kezd lecsengeni, mivel számtalan cég előrukkolt hasonlóval és kvázi ugyan olyan jó minőségben. Nekem van egy 88 Coastal Scents Warm palettám és 1 szín kivételével az öszes árnyalat megvan benne, ami az UD Naked-ben. Ráadásul primerrel ugyan olyan a pigmentáltsága, tartóssága is. Jó az UD paletta, elismerem, de van egy csomó más olcsóbb termék, ami tök ugyan olyan, szóval én nem értem ezt a nagy rajongást.
6/9 anonim válasza:
Nagyon jó ez az Naked paletta, de vannak alternatívái. Én pl. a Sleek palettákat szeretem és töredékébe kerülnek. Számtalan hasonló szín van bennük is. Persze ha tehetném vennék UD-t is :-)
7/9 anonim válasza:
Sosem vennék ennyiért palettát, UD-t sem.
8/9 fufufinka válasza:
Én az UD oldaláról rendeltem és 4 nap alatt megérkezett a szállítás ingyenes volt ! Érdemes megvenni én már lassan 1 éve használom a Naked1-et és a 2-őt és nagyon beválltak és imádom . A színek benne annyira pigmentáltak és tartósak és hiába mondják hogy meglehet venni pl egy Sleek palettát ami olyan de nem olyan ez tévedés én összehasonlítottam de a színek teljesen különböznek .Nincs még egy olyan paletta mint a Naked. Most várom hogy megjöjjön a Naked Basic palettája is amit színtén nagy szeretettel fogok használni.Ha van rá lehetőségetek vegyétek meg.
9/9 anonim válasza:
Ráadásul senki sem az árnyalatok miatt veszi meg. Hiszen minden egyes márkának van természetes színekben pompázó palettája.
Az Urban Decayt a nevéért és a minőségéért veszik. Illetve az áráért. Pont ugyan az vonatkozik a sminkekre is, mint a ruhákra. Van aki elér arra a szintre, hogy a brandet veszi meg. És azokat a termékeket, amelyek nem találhatóak meg minden sminktáskában.
Jelentem a notino oldalán már lehet rendelni naked palettákat. Horror áron + 990 ft kiszállítással. AMI NEVETSÉGES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!