A Bősz sminkecsetek vannak olyan jó minőségűek, mint a Sigma ecsetek? Milyen ecsetekkel sminkeltek, hol és mennyiért vettétek őket? Elégedettek vagytok velük?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a MAC a legjobb, de nem vagyok profi sminkes, és így fölösleges kiadásnak tartom a legdrágábbat választani, mikor a Sigma is hasonló színvonalú. Viszont ha a Bősz ecsetek is vannak olyan jók, akkor inkább választanám azokat. Kinek milyen tapasztalata van ezekkel az ecsetekkel? Jó sok kérdés, de remélem lesz válaszoló. :)2010. dec. 9. 10:36
1/2 Ericanka válasza:
A Bősze ecsetek nagyon jó minőségűek, sok profi sminkes azokat használja, és én is:-)
A MAC ecsetek semmivel sem jobbak csak ugye azt a három betűt meg kell fizetni, én is így voltam, minek vegyem meg ha ugyanolyan minőségben megkapom a Bősze ecsetnél is.
2/2 anonim válasza:
Hat igen..a marka nevet fizeted meg.:) en sminkeseknel is lattam videokba vagy elobe is h sokan szeretik ezt az ecsetet.:) esetleg rendelesbe vki tudna segiteni?pl h videkre mennyi a szalliats?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!