Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenek az Alverde termékek?

Milyenek az Alverde termékek?

Figyelt kérdés
Ti haszáltok/használtatok? Milyen a minőségük?
2010. dec. 8. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egy rúzsom van, de szerintem nagyon rossz, összecsomósodik a számon és elég hamar lekopik. Nem nagyon éri meg az árát.
2010. dec. 8. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A krémek, arcápolók jók, ha megtalálod közülük a bőrödnek megfelelőt. A sminkekért nem vagyok oda.
2010. dec. 8. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Én most vettem egy szemhéjpúdert, mert megtetszett és annyira olcsó volt, hogy azt mondtam, egynek jó lesz, és természetes anyagokból van, tehát nem lesz semmi bajom tőle. Szerintem ahhoz képest, amennyibe kerül, nagyon jó. (Általában YSL vagy Chanel termékeket használok) Hozzáteszem, én rúzsból még jót nem találtam semmilyen kategóriában. Vagy azonnal lejön, vagy lemoshatatlan...
2010. dec. 8. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy kipróbálok valami olcsóbb terméket.
2010. dec. 8. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szemcerkám, meg smink lemosóm és tonikom van. Én elégedett vagyok.
2010. dec. 9. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A kozmetikumai nagyon jók.
2010. dec. 9. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szemhéjalapozóm van Alverde-ből...és bevált. :)
2010. dec. 9. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:

az Alverdében a natúrkozmetikum volta a lényeg és ebben a kategóriában a legolcsóbb. én is inkább használnék Dr. Hauschkát, vagy mondjuk Santét, Logonát, de az drágább és nehezebb is hozzájutni, legalábbis az én környékemen.

így marad az Alverde, mert még mindig inkább ezt használom, mint a szintetikusat.

2011. jan. 19. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!