DM-ben lehet venni smink ecsetet/ecset készletet?
Figyelt kérdés
ha igen kb mennyibe kerül?2010. dec. 8. 20:10
1/5 anonim válasza:
Készletről nem tudok, de ecsetek szoktak lenni...bár nem egy jó minőség....
2/5 anonim válasza:
Én akartam venni alapozó ecsetet nemrég és nem volt,viszont olyan van amivel pirositot vagy pudert lehet felvinni.Persze biztos boltja válogatja,lehet h valahol van.
Amúgy érdemes áldozni rá kicsit többet,mert megéri.
(----nekem egy estée lauderes napi sminkhasználat melet már 10 éve ecset!!!
3/5 anonim válasza:
Szerintem vegyél Böszke ecsetet, az professzionális, jó minőségű, és nem olyan drága mint a Müller ecsetei, de szerintem a minősége hasonló. (Kozmetikai szaküzlet)
5/5 anonim válasza:
Én Sigma-t és Coastal Scents ecseteket használok, de a bősz is jó, ja. A MAC is jó, de az nagyon drága és ugyan olyan, mint a Sigma meg a Coastal ecset. A Sigma nagyon szuper, a CS-nek meg nagyon jó egyenkénti ecsetei vannak és a 22-es készlete a legtutibb válogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!