Hány éves kortól borotváljátok a popsitokat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 03:25
3/10 anonim válasza:
en nem reg kezdtem el 13 vagyok:P
6/10 A kérdező kommentje:
Amiért a sunit. Hogy ki lehessen nyalni sex közben.
Elmaradott :P
2010. dec. 8. 23:37
7/10 bp1985 válasza:
Hát én tuti nem nyalnám a bnőm fenekét valahogy. Szerintem te sem nyalod a barátodét.
8/10 anonim válasza:
Amióta szexuális életet élek.
Nem túl bizalomgerjesztő, ha hátulról hatolnak beléd, és a srác széthúzza a fenekedet, hogy jobban lássa mit ügyködik, és és és... kikandikál a szőrme. :O
9/10 anonim válasza:
nem nyalom bnőm fenekét, és nem is hatolok belé hátulról. Mind2-t undorítónak találom.
10/10 anonim válasza:
Nem értem mi undorító van abban, ha hátulról csinálja vki. Ennyi erővel csak misszionárius pózban lehet szeretkezni... A popónyalásról meg annyit ,h akik fújolnak azok gondolják végig h mi volt a vélemény nem is olyan rég az orális szexről. Minden csak ápoltság kérdése. Én pl. mindkettőt imádom :D
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!