Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Saját mintából szeretnék...

Saját mintából szeretnék nyaklánc medált, hol tudok csináltatni?

Figyelt kérdés
Van egy saját mintám amiböl szeretnék egy medált egy barátnömnek. Nem arany és nem ezüst medálra gondolok, csak sima fémes vagyis az a lényeg, hogy feketés, sötétebb színe legyen. Hol, milyen boltban tudom megcsináltatni? (ötvösnél)
2010. dec. 7. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyelj,megmondom őszintén hogy ne fűzz nagy reményeket ehhez.Én is akartam csináltatni egy elég egyszerű medált ezüstből,de az ötvösök gyakorlatilag válaszra sem méltattak.Írtam emailt,azt mondták jó,jüldjem el a részleteket...és aztán soha többet nem válaszoltak.

Úgy látszik a magyar ötvösök ilyenek.

Nekem ez elég derogáló hogy mindenki sír hogy nincsen pénze és amikor a MUNKA keresi meg őket,akkor még csak válaszra sem méltatják.Úgyhogy most elkezdtem külföldön ötvöst keresni,nem kell nekem magyar,aki még válaszra sem méltat...

2010. dec. 8. 20:30
 2/2 anonim válasza:
2018. febr. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!