Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehet alul szépen...

Hogyan lehet alul szépen kiemelni a szemet?

Figyelt kérdés
Szemceruzával szoktam alul kihúzni a szememet, de sosem sikerül szépen a pillák tövében, utána valahogy mindig olyan túl vastagnak látom a vonalat(pedig mindig kifaragom szépen előtte). Van ez ellen valami jó technika?
2010. dec. 6. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Kanallal... :) Bocs:)

ne vonalat rajzolj, hanem csak a szempillak között egy ici-picit satirozd be. tehat a ceruzat ne a börödön huzd, hanem a szempilla es a bör talalkozasanal, nagyon leheletfinoman.

2010. dec. 6. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Hm nem értem ezt hogy lehet "elrontani" :O

A szemed aljára(szempillákhoz közel) tegyél egy kis szürkés szemhéjpúdert vékonyan és a szemed és a szempilláid közt van egy vékony kis rész (nem tudom hogy fogalmazzam meg, biztos érted mire mondom) és azt húzd ki a szemceruzával.

Remélem érted, bár most nem nagyon tudok fogalmazni, fáradt vagyok már. :) Nézd el nekem.

2010. dec. 6. 18:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sikerült :)
2010. dec. 7. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!