Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jó ötlet? Fog...

Szerintetek jó ötlet? Fog neki örülni?

Figyelt kérdés

Távkapcsolat, karácsonyi ajándék egy része szerelmemnek: gondoltam , hogy a karkötőmről leveszem a szívecskét és odaadom neki, hogy tudja, hogy nála lesz mindig a szívem míg nem találkozunk.. vagy vlmi ilyesmit, nagyon romantikus lelkületű a szerelmem, tehát szerintetek fog neki tetszeni?

a karkötőm ilyen kb. (csak szebb) és a szivecske olyan nagyságú akár a pillangó rajta : [link]

2010. dec. 6. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet, esetlek valami lakatra (mini lakatra) rárakhatnád a szivet.(hogy a szivedbe zártad) de ez csak egytipp:)
2010. dec. 6. 15:04
 2/3 anonim válasza:
szerintem ez nagyon aranyos, de elég kicsi ajándék. vehetnél neki vmi nagyobbat: pl szíves párnát, pafümöt ami a kedvenced, pulóvert és hozzá oda adhatnád még ezt a sívecskét is.:)
2010. dec. 6. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de ez csak egy része az ajándéknak és az a bibi, hogy küldöm neki, mert nem tudunk találkozni, ezért gondolkodom ilyen piciben- levélbe fogom elrejteni, a csomag meg túl drágára jön ki és nem akarok annyit kockáztatni, ha eltűnne az út során (külföldre küldöm)
2010. dec. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!