Milyen műszempilla lenne a legalkalmasabb?
Szilveszterre szeretnék.Tincseset vagy sorosat.Soros már volt(essence).Most nem szeretnék ilyen "dráma"i hatásút.
Ha sorosról lenne szó akkor ilyen lenne: [link]
Tincses: Én rakjam vagy kozmetikussal?
Szóval:
(mivel buliról van szó);-ki kéne neki bírnia egy éjszakát alvással együtt!!(fontos)
Szia!
Tapasztalataim szerint a soros műszempillához sokkal jobb minőségű ragasztó kell,mint a tincseshez,ugyanis a soros nehezen ragad oda a szemzug belső részéhez,de ez megfelelő ragasztó használatával elkerülhető.Szóval,ha úgy döntesz,hogy sorosat veszel,én ajánlom a DUO műszempilla ragasztót:).Ha tincseset veszel,elég egy olcsóbb is,persze nem arra a kis pici,fehér színű ragasztóra gondolok,ami műszempillák mellé jár,azok nem érnek sokat,de egy éjszakát ők is kibírnak amúgy.Én mindig szemöldökcsipesszel megfogom a tincset és szépen,sűrűn egymás mellé ragasztgatom.Soros műszempilla esetében megfogom a szemöldökcsipeszt és felhelyezem először a belső szemzughoz és utána ráhelyezem szépen az egészet.Kicsit nyomd a pillát a belső szemzughoz,amíg teljesen oda nem ragad.Amúgy ha a szempilla felvitele előtt kihúzod a szemed tussal,kevésbé fog látszani,ha egy kicsit félrement a pilla.
Alvásnál viszont vigyázz,hogy ne feküdj rá a pillákra,mert reggelre eldeformálódhatnak vagy a súrlódás miatt elengedhet a ragasztó..:)
Azt leírnád még, hogy milyen tincses műszempillát használt?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!