Fültágítás. Mien gyorsan? Mivel?
A fülemben már volt lyuk, csak nem profi csinálta és begyulladt.... ez baj, ha új lyukat akarok?? kb 5-6 mm-ig szeretném tágítani, hogy csináljam, hogy viszonylag gyorsan, de fájdalommentesen meglegyen??
Esetleg Debrecenben van olyan hely ahol egyből megcsinálják?? Ha igen mennyiért és hol??
Nekem Miskolcon 5e-ért csinálták ékszerrel 1üt 5mm-re.
Nem mondom h fáj de azért készülj fel rá.
Kb olyan érzés lesz mintha szakítaná szét a cimpád vmi de mégis ellenáll.
18/F
Szerintem ha már tágítod, akkor inkább lassan csináld. Ha esetleg meggondolod magad, az könnyebben összenő, mit amit 'szakítanak'. Vegyél online kezdő tágítószettet és hajrá!
20L
hm sztem hagyd az otthoni módszereket (fültisztító pálcika, tollbetét stb..) mert az elég macerás ás fájdalmas tud lenni.
gyors és fájdalom mentes módszer (nekem bevált):
vegyél 1 db 2mm-es orvosi fém csigát, utána 1 db 4mm-es orvosi fém csigát, utána 1db 6mm-es orvosi fém csigát.. :) nem sok, ha összeszámolod: 5400 ft. Nekem nagyon megérte azok után amiket átélt szerencsétlen fülem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!