Milyen smink áll nekem jól?
már megbocsáss, de 14 évesen inkább a barbidat sminkeld! amúgy a kérdést is elég hülyén tetted fel, így nincs értelme, hogy "milyen smink áll hozzám" max talán így jó lenne: "milyen smink állna jól nekem" vagy "milyen smink illene hozzám" sztem inkább előbb járj be nyelvtan órákra tanulj meg magyarul (mert egyeseknek már ez is nagy kihívás manapság!!!) és nőjj fel!
2009. jan. 18. 15:50
Szőke-még ha csak sőtét szőke erről a Barbie baba jut soknak az eszébe és ezzel a rózsaszín!...
Nekem bár fekete hajam van és szintén barna szemem, azt tudom, hogy a szememhez legjobban a barna, lila, rózsaszín illik és persze fekete szemceruza! Próbáld ki ezeket a színeket, és amúgy ha nagyobb leszel magadtól is rá jössz, hogy neked mi áll jól, milyen színek, stb.
Amúgymeg ne vidd túlzásba a sminkelést a te korodban, mert pár év múlva lehet a sok púder make-up-tól össsze potyog majd az arcod:D
2009. jan. 18. 15:59
3/13 anonim válasza:
Sötétebb színek. Például: fekete,lila,vörös...stb! És árnyalataik. Általában a sötéthez világos illik,a világoshoz a sötét!:)
Első hozzászólónak: Szerintem ő majd eldönti magának,hogy mit tesz.:) És ha a szülei megengedik: akkor miért ne?
2009. jan. 18. 18:35
én is 14 vok és festem magam néha:)))
igen sztem is a sötétebbek...
2009. jan. 18. 19:27
5/13 anonim válasza:
sztem kenj magadra 6 kg alapozót akkor biztos nem fogják látni a bőrhibákat.. meg úgy semmi mást sem xD
2009. jan. 19. 19:47
6/13 A kérdező kommentje:
bocsi de amiket irtatok .....,hát nem nagyon segitet de kösz,ja melesleg ötösöm van magyarból és hát siettem amikor irtam és hát megtörténik az ilyesmi,és hát nem mindenapi sminkre gondoltam mert természetes hogy egy 14 éves lány nem sminkel,csak hétvégén szeretnék sminkelni ha megyek bulizni,azt se félkiló sminkel,na de nem szeretnék vitába bonyolódni
Nem értem miért kell ilyen bunkó válaszokat írni.Amúgy én is 14 vagyok,mondjuk én nem szoktam sminkelni magam,mert a tanárok nem engedik még általánosba,de ha jövőre megyek gimibe,tuti hogy fogom magamat sminkelni,de azért nem úgy mint egy k..va.Egyébként érdekes hogy az osztályunkban van egy csaj,aki úgy sminkeli magát mint egy ribi,és neki nem szólnak,amúgy 13 éves,nekem meg nem engedik.Na mindegy.Ja és elfelejtettem hogy a www.femina.hu,vagy www.nana.hu oldalakon találsz olyan cikkeket,ahol leírják,hogy hogyan fesd ki a szemed.
2009. jan. 20. 13:40
8/13 A kérdező kommentje:
bárki bármit mond engem nem érdekel 14 vok azaz nemsokára 15 leszek és én gimi első napja óta sminkelek.
szemceruza spirál púder csak vékonyan és szemhéjpúder szval ezzel lehet szolid de mégis szép sminket csinálni és az a lényeg h mindig időbe mosd le mm ha hazamentél a színek hát én felső Szinéhez igazítom remélem tudtam segiteni ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan
2009. jan. 21. 16:14
10/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések: