Melyik márkájú műkörömragasztó és tip jó, ami még nem olyan drága és hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Még nem tettem fel magamnak műkörmöt,de szeretnék,csak nem tudom milyet.Fehér vagy átlátszó?Olcsó vagy drága?Konkrét márkát tudtok,ami bevált?Milyet érdemes venni?2010. dec. 5. 15:40
1/2 anonim válasza:
A crystal nails elég jó, de először menj szakemberhet, és nézd meg, hogy ő milyen technikával csinálja, hogy ne tedd tönkre egy életre a körmeid.
2/2 A kérdező kommentje:
Már volt műkörmöm,úgy hogy körmös tette fel,és láttam,meg tudom hogy kell,csak nem tudom milyet vegyek.
2010. dec. 5. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!