Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy történik egy nyelvpiercin...

Hogy történik egy nyelvpiercing berakása? (bov)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és minden álmom az hogy legyen egy nyelvpiercingem...a barátomnak mindig az volt az álma h egyszer Igy csokolozzon..nem kérte soha tőlem h csináltassak és nem is miatta csinéltatom hanem magam miatt...anyukámék nem kéne észrevegyék mert ha megtudják akkor pápápá otthon....nagyon fáj amikor berakjkák?és hogy történik a folyamat?anyukámék észrevennék?
2010. dec. 4. 10:50
 1/5 A kérdező kommentje:
es cigizni a barakas utan egybol lehet?
2010. dec. 4. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Elmész, érzéstelenítővel lefújják, megfogja egy arra alkalmas fogó eszközzel: [link] , alulról felfelé szúrja, és kész, rárakja a "golyókat". Nem fáj, utána pár órát furán beszélsz, a nyelved feldagad, én inni is nehezen ittam. Naponta többször öblögess, nekem 3 hónapig nem vették észre anno. Cigizni talán már rá pár órára cigiztem, viszont nem tudom, lehet-e.
2010. dec. 4. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináltass úgy nyelv piercinget, hogy anyukádék nem tudják, meg ha nevetsz, akkor megeshet, hogy észreveszik.Egyébként úgy csinálják, hogy bejelölik filccel,aztán fogóval összefogják, és aztán átszúrják, és a piercinges tűn keresztül berakják a piercinget.Cigizni meg szerintem lehet utána, viszont enni nem.Nekem anyukámék biztos nem engedné meg, egyébként én is szeretnék majd.
2010. dec. 4. 13:00
 4/5 anonim válasza:

:D Nem jelölik be filccel..

Nekem lefújták lidokainnal,aztán átbökték.nem fájt. Na utánna napokig fájt kb két hét talán. Nem tudtam tüsszenteni, köhögni, enni, főleg reggel és este, napközben annyira nem volt vészes mert használtam a nyelvem és lelohadt tőle picit.Utána tejterméket pár napig nem szabad enni/inni, cigizni sem ajánlott gondolj bele a nyílt nyelvizmodba milyen anyagok jutnak még rákot is kaphatsz..

Kizárt hogy ne vegyék észre a szüleid, nekem mikor beszélek nagyon látszik.

Az egyetlen hátránya számomra pont az amit te előnynek tartasz, én nagyon bénán csókolózok tőle,alig tudom mozgatni a nyelvem, a legkisebb pálca van bent amit nem is nyelvpiercingként adnak hanem szemöldökpiercingnek, és még így is nehezen dugom ki a számból:) De szeretem a piercingemet és én is magamnak csináltattam picit másnak érzem magam miatta és nem veszem ki de tény hogy a csóknál zavar..Viszont szexi és szeretik a fiúk:)

2010. dec. 5. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
hát ha mindenképpen akarsz, én azt javaslom, hogy olyankor csináld amikor egy hétig legalább nem találkozol a szüleiddel, gondolom egyénenként változik, de én például egy hétig pösze voltam, ne csináltasd túl előre (bár ugy izgalmasabb csókolózásnál), és ha leapadt rakd bele a legkisebb szárut amit a nyelved enged, én amikor olyan melóm volt ahol tiltották lapos, rózsaszín "bogyót" raktam rá, ha nem jáccasz vele akkor nem lehet észre venni... Hát lebukás mentes sok sikert hozzá!
2010. dec. 28. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!