Miét jó ez az óra?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 3. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:

erre én is kíváncsi lennék, mert ritka gusztustalan, mintha egy nyalókához járt volna:D:D de másnak biztos tetszik:)

22L

2010. dec. 3. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék egy ilyet, annyira egyszerű, jól néz ki, és trendi (:

26 é csajszi

2010. dec. 3. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
ez az óra azért jó mert,hasonlít egy karkötőhöz,rendi,lehet elegáns is és laza is!röviden és tömören ennyi!
2010. dec. 3. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
ha lenne gyerekem neki vennék, mert szép színes, olyan mint egy karkötő, vízálló, tehát minden ami egy gyereknek kell, ja és baleset sem fog érni mert szinte fényvisszaverő színekben van...
2010. dec. 3. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:

nehogy már ez az óra garancia legyen arra, hogy nem ér baleset!! hát én nem bíznám rá az életem:)

de sok baleset volt már úgy, hogy a kerékpáros, gyalogost ki volt világíva mégis elütötték. Lásd: ittas sofőrök, csúszós út....

2010. dec. 4. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Úristen ez valami borzalmas... Persze a Converse tornacsukához meg a csőnacihoz megy, de szerintem egy nőiesebb stílusú lány futva menekül e szörnyűség elől:S
2010. dec. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!