Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek? (Kérdésed rövid. )

Szerintetek? (Kérdésed rövid. )

Figyelt kérdés
Szólnak általános iskolában, felsőben a fekete körömért? (Évfolyamtársamnak is fekete de úgytudom neki nem szóltak.) Viszont az osztályfőnökünk már szólt egyszer a barátnőmnek hogy ne fesse a körmét...
2010. dec. 3. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:

nálunk szólnak:P

7osztályos lány

2010. dec. 3. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ŐŐŐ én feketére+pirosra festem a körmöm(nem vagyok k*rv*,se r*banc) és nem szólt az of.eddig még.. De szerintem ha kifested a körmöd ne nagyon "mutogasd"...
2010. dec. 3. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
nálunk sose szólnak, pedig 5-ödikes kiscsaj vagyok még. XD
2010. dec. 3. 18:55
 4/5 anonim válasza:

Nálunk szóltak. A hajunk sem lehetett festve, sminkelni sem volt szabad, sőt a túl rövid gatyáért és toppért is szóltak akkor mikor bejöttek a jó idők...

Hát ez van, szar egy suli volt.

16/L

2010. dec. 5. 12:19
 5/5 heszter válasza:

Nézd meg az iskola házirendjét. (Jó eséllyel nem tiltják ezeket, ha csak nem egyhézi a suli)

Ezután nyugodtan fogadd el, hogy olyanra fested a körmöd, amilyenre akarod ;) (ez csak rajtad és természetesen a szüleiden múlik).

Ha befested, viseld a következményeket: lehet, hogy a tanárod/tanárnőd nem szereti a festett körmöt (főleg nem a feketét) és emiatt szólni fog, kioktat, kicikiz, és igen kínosan fogod érezni magad, de ha nem zavar, akkor nyugodtan halgasd végig és aztán felejtsd el. Ha zavar, akkor pedig este körömlakklemosó;):):).

Én ezeket javaslom.

Ui.: Én személy szerint nem ajánlom egy lánynak se a fekete körömlakkot, mert nehéz leszedni és utána csúnya (tehát muszáj másikat festeni rá), meg nekem nem tetszik (de mindenkinek más az ízlése!!! és én már "kinőttem" a te korodat). De ha te szereted, és a szüleid megengedik, akkor sok sikert, és csináld. (viszont az ofő lehet, hogy beszól... de nem határozhatja meg, hogy milyen légy)

2010. dec. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!