Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek érdemes megvenni?...

Szerintetek érdemes megvenni? ("MAC" szemhéjfesték)

Figyelt kérdés

Mennyire lehet ez "eredeti" ? mondjuk nem is az a lényeg, hanem, hogy jó minőségű legyen, és a színe erőteljes legyen. Esetleg ajánlani tudnátok egyéb, hasonló árú fekete szemhéjfestéket, aminek erőteljes a színe?

Köszi előre is *.*

[link]

2010. dec. 2. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem igazinak tűnik. A MAC pedig híresen jó minőség, szerintem csapj le rá. ^^
2010. dec. 2. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg! Én már vettem "MAC" szemceruzát ilyen oldalon és dobhattam is ki, pedig nem volt olcsó.. inkább nézz körbe a drogériákban :)
2010. dec. 2. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem fura hogy az eredeti a hivatalos oldal szerint ~3200, ő meg 1400-ért odaadná.
2010. dec. 2. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért kizárt, hogy eredeti legyen. viszont hasonló árban vehetsz Miss Rosé palettát, ami valami hihetetlenül pigmentált színeket gyárt.én a feketémet nedves ecsettel szemhéjtusnak használom.
2010. dec. 3. 01:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek,1400.-ért tuti kamu.
2010. dec. 3. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!