Márka feliratos női táskát szeretnék hol tudnék olcsón? Ha valaki tud linkeljen nekem!
Figyelt kérdés
"Józsin" Pesten tom hogy lehet venni nagyon jó áron de elég messze lakom onnan (300km)hogy juthatnék kb.annyiért mint ott a piacon ilyen táskához!Teljesen mind1 hogy nem eredeti de kinézetre ugyanolyan!:)Vaterán/tesz-veszen láttam sok jót de 10e feletti annyit meg nem adok ki érte!Mert mindig cserélem a táskáimat!2010. dec. 1. 11:58
1/4 anonim válasza:
"Teljesen mind1 hogy nem eredeti de kinézetre ugyanolyan!"
Na látod, ez teljes képet mutat rólad. Mindegy a minőség, csak rá legyen írva, hogy Gucci, Chanel... Szánalmas. Ha nincs rá pénzed, ne is akarj ilyet.
Tessék csak lepontozni.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le ...minek??Anyit sem ér!Azt gondolsz amit akarsz,mit tudod Te mi a helyzet!
2010. dec. 2. 15:21
3/4 A kérdező kommentje:
*annyit
ja és miért ne vehetnék ha nincs pénzem a drágára?!Annyit nem ér nekem hogy megveszem 20-30ezerét aztán hordom 2-3 hónapig.Amit Te veszel biztos mindig eredeti,a Te dolgod,Téged is minősít a gondolkodásod!!
2010. dec. 2. 15:23
4/4 anonim válasza:
Képzeld, én nem veszek márkás cuccokat. Megtehetnél, de nem kell. Vannak sokkal jobb minőségű, márkátlan dolgok, nekem azok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!