Miből látszik, hogy a köröm alkatilag nem alkalmas a műkörömépítésre?
Figyelt kérdés
Ma egy válaszoló műkörmös hölgy azt írta, hogy vannak olyan körömtípusok, amikre nem lehet építeni, mert felválik. Nos szerintem az enyém ilyen. Több műkörmössel is próbálkoztam már, próbáltam a saját megerősítését zselével, meg a tip zselét is, de 2-3 nap után mindig fellevegősödött. Nem hiszem, hogy mindegyikőjük kivétel nélkül sz.rul dolgozott volna!! Tehát mi az, amiből ez megállapítható? Tudom: vannak extrém esetek és extrém alakú körmök, de az én körmöm az teljesen normális.2009. jan. 16. 17:44
1/4 anonim válasza:
Szia!Én írtam azt a választ!:)Például az, ha izzad a kezed/körmöd!Ha zsírosodik a körmöd,akkor elválik tőle a műköröm,mert az anyag csak zsírtalan körmön tapad meg!A másik,hogy sok műkörmös a vendégre bízza,hogy milyen technikát alkalmaz,vagy olyat csinál,ami neki a legjobban megy!Ha lapos a körmöd,vagy ha egy idő után lefelé nő,akkor csakis épített körmöt lehet rá rakni,mert a TIP elválik,és a köröm leesik!Ha a körmöd felszíne olyan ívű,mint a TIP és nem feszül ragasztáskor,akkor nem fog elválni,tehát tartós lesz!Nekem is volt egy vendégem,akinek már a sokadik körmöse voltam és én voltam az első,aki szembesítettem,hogy hiába rakom fel, egy idő után leesik!Ettől függetlenül jár,de 2hetente muszáj jönnie összereszelésre,hogy újra zsírtalanítsam a körmeit!Viszont az is lehet,hogy a körmöseid nem használtak vízelvonót zsírtalanítás elött,mert attól is levegősödhet!Ja meg akkor,ha kezet mosatnak Veled körömkészítés közben!Remélem tudtam segíteni!Vizsgáld meg a körmeidet!Ha hamar zsírosodik,akkor is lehet műkörmöd,maximum 2 töltés között vissza kell menned pár 100 Ft-ért összereszeltetni!És próbáld ki az épített műkörmöt!A hiedelmekkel ellentétben ugyanolyan tartós,sőt bizonyos esetekben tartósabb,mint a TIP-es!
2/4 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy alkatilag nem alkalmas a műköröm.Minden megoldható.Ha nem tippes,akkor épített.Ha izzad a kezed,az oldalsó körömsánc,akkor is megoldható csak macerásabb.Minden csak a műkörmösöd hozzáállásán és szakmai tapasztalatán múlik.Egy jó műkörmös csodákra képes.
3/4 anonim válasza:
Az előző választ is én küldtem.Elfelejtettem odaírni,hogy nagyon sok múlik a saját köröm előkészítésén is.Ha nincs megfelelően felbojhozva,előkészítve,akkor könnyen elválik a műköröm a saját körmödtől.Egy műkörmös.
4/4 anonim válasza:
Amikor életemben először csináltattam műkörmöt akkor nekem is nagyon gyorsan fellevegősödött és lejött. A körmösöm már minden zseléfajtát kipróbált rajtam, nem reszelte meg a tetejét meg mittomén aztán kitalálta, hogy ne 3 hetente hanem 2 hetente menjek hozzá. Kb 2szer mentem hozzá így aztán elég volt utána 3 hetente menni és mostmár tök jól kibírja a körmöm. Lehet, hogy Neked is ezt kéne kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!