Ha megfestetem a szempillam, tehat ugy ertem hogy nem spirallal hanem ugy mintha hajat festenek. Karositja a szempillat kezd hullani, fakulni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 15:18
1/4 anonim válasza:
Nem a szempillát károsíthatja, hanem a szemet, extrém esetben akár vakságot is okozhat, úgyhogy szerintem hajfestékkel ne kísérletezz.
Lehet kapni speciális szempillafestéket, azzal csináld inkább.
2/4 A kérdező kommentje:
ugyertettem hogy kozmetikusnal megfestetni a szempillam.....
2010. nov. 29. 15:25
3/4 tetris válasza:
Ezt egyszer én is kipróbáltam, tartós szempillafestésnek hívják. Hát olyan tartós, hogy 3 nap múlva már nem látszott belőle semmi. Igaz, nem volt drága.
Nem hullott ki a szempillám, nem vakultam meg, de nem is ért egy kalap sz....t se.
4/4 anonim válasza:
Szerintem roncsolja. Néhányszor befestettem, de utána sokkal kisebbek lettek, és vékonyabbak a szálak. Meg nem is olyan tartós, hogy megérné. Kifested szempillaspirállal, és akkor fekete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!