13 évesnek elmegy a szempillaspirál?
Figyelt kérdés
a lányomnak szerintem nagyon jól áll a szempillaspirál, de félek hogy ez egy kicsit korai. de olyan szépen kiemeli a szemeit. mit szóltok hozzá?2010. nov. 28. 16:48
11/15 anonim válasza:
szerintem inkabb csak alkalmakra.. suliba meg mindennapokra nincs ertelme, mert aztan meg raszokik.
12/15 anonim válasza:
szerintem korai de nyugodtan fesd ki magad nem ártasz vele senkinek sem csak ésszel mert idösebbnek látnak majd a fiuk
13/15 anonim válasza:
Jézusom!!! Eléggé gáz, hogy a szempillaspirálozásról már valakinek a ringyóság jut eszébe! ÉS egyébként is, attól, hogy valaki sminkel (feltéve ha igényesen meg tudja csinálni) még nem lesz ringyó. Allergiás vagyok arra, mikor valaki úgy dobálózik szavakkal, hogy azt sem tudja mit jelentenek.
Ringyó = Ribanc = Ágyból ágyba mászó, erkölcstelen, könnyen kapható lány, sőt, akár a pénzért szexuális kapcsolatot létesítő nőkre is használhatjuk ezt a szót.
Szerintem egyik szinonímáját sem lehet összefüggésbe hozni egy 13 éves lánnyal, aki szempillaspirált használ, de mégcsak azzal sem, aki durvábban sminkel.
14/15 anonim válasza:
szerintem belefér, bár én ilyen idős koromban azt sem tustam, hogy létezik szempillaspirál 15/L
15/15 anonim válasza:
persze csak vékonyan:) én örülnék, ha az anyukám megengedné...
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!