Mit csináljak, hogy a szemem sarkában ne kenődjön el a szemfesték? (tus, szemceruza)
Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 14:37
1/7 anonim válasza:
ez velem is gyakran előfordul:S..nálam általában van tükör igy bizonyos időközönként egy zsepivel "megigazitom" ...nem hiszem h van jobb megoldás, de ha igen akkor érdekel..:)
2/7 anonim válasza:
tegyetek alá por állagú szemhéjpúdert,amiben semmi zsírtartalom nincs.nem fog elkenődni,tapasztalat,évek óta így csinálom :)
3/7 anonim válasza:
Próbálj ki tartós vagy vízálló szemfestéket.
4/7 anonim válasza:
Mindent leírtak előttem, csak csatlakozni tudok.
Nálam is mindig van zsepi és fültisztítő pálcika. És rakok alá púdert.
És nem árt ha nem pislogsz sokat;)
5/7 anonim válasza:
Nekem pont fordított a technikám: én a ceruzára rakom a púdert, így fixálom. Nekem bevált!
6/7 anonim válasza:
belülre ne használj szemceruzát! ha használsz elkerülhetetlen hogy a szemed blső sarkába follyon össze kivéve ha vmi méregdrágát veszel... a tust probáld meg nem bekenni a a szemedbe hanem csak kivül huzd ki akkor nem lesz para
7/7 anonim válasza:
Tetováltasd ki :D Nekem bevált 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!