Melyikek tetszenek? Testalkatképek
Figyelt kérdés
egy előbbi válaszban találtam a képet, kíváncsi lennék, melyik lányok tetszenek nektek. talán az 5öshöz hasonlítok, de nem tudom biztosra. meg érdekel is, kinek mi tetszene, ki "viselne el" az ágyában:)
2010. nov. 26. 14:51
11/24 anonim válasza:
hath en 4 es vagyok kb de naagyon utalom magam miatta,de barmit probalok nem lesz jobb az eredmeny.....a poci az agyamra megy:(((((((((((
12/24 anonim válasza:
Irigylem az 0-1-2-es képen szereplő lányokat *-*
nekem olyan alkatom van, mint a 4-esnek, de vastagabb a combom kicsivel, és a csipőm is szélesebb :(:(:(
17L
13/24 anonim válasza:
Én is 5-ös vagyok.
Egyébként szerintem is 2-től 5-ig "normális" (vagy hogy mondjam, na:-D), de a 3-asnak az arányai a legjobbak.
14/24 anonim válasza:
Nekem a 2,3 tetszik, de inkább a 3.
15.44-es válaszoló, keress fel egy szakembert, ha neked komolyan tetszik a 0 és az 1.
15/24 anonim válasza:
3. a legszebb.. de én 4es vagyok:S
18/24 anonim válasza:
a 3mas alegcsinosabb. Én szeritnem majd 5ös leszek, és az is szép :)
20/24 anonim válasza:
2-es vagyok nagyjából, és az is a legszebb szerintem. No meg a hármas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!