Milyenre fessem ki a szeme?
Figyelt kérdés
szombaton gólyabálba megyek. szürke ruhám lesz egy fehér boleróval ha fáznék. szóval ehhez milyen smink illik? nem szeretnék feketét mert az olyan egyszerű. tudnátok segíteni?:)2010. nov. 22. 21:42
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:) eek mennek a ruhához? am szőke hajam van:)
második az első képen jót nevettem :)
2010. nov. 22. 21:56
4/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
az első tényleg gyönyörű :D csak azt nem biztos h megutdom csinálni :S nincs csillogósom :(
2010. nov. 22. 22:14
6/11 anonim válasza:
Hát akkor vegyél egyet vmi olcsó boltban! :) Én pl 300 ft-ért vettem múltkor 6színűt. Lehet, hogy vmi kínai ruhaboltban is kapsz...
7/11 anonim válasza:
Dm-ben vagy Rossmannban vettem Essence kis kördoboz: arany, világosabb arany, fehér, szürke, sötétszürke-mind csillogós. Azt hiszem 600.-ft volt.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm holnap megyek megnézem :D
2010. nov. 22. 22:42
9/11 anonim válasza:
Bocsi, nem Essence, Lovely :D Ilyesmi mint ez: [link]
10/11 A kérdező kommentje:
ezt láttam ma:) ez jó minőségű? mármint nem fog összeragadni és szép? mert akkor visszamegyek és veszek egyet :)
2010. nov. 23. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!