Elsősorban azoktól szeretnék kérdezni akiknek van septum piercingjük, mennyire fájt?
Ha már ilyeneket írsz, jobb, ha hagyod...
A septum nem tartozik a legfájdalommentesebb piercingek közé, de ha igazán akarod, ennek nem kéne problémának lennie.
A bőrt egy kicsit lehúzom, és közvetlenül a porc alatt szúrom át. Ilyenkor bekönnyezhetsz, de elsősorban nem a fájdalomtól:)
Hosszú távon nem éri meg, legtöbben pár hónap után megunják, elkezd nem tetszeni nekik.
Egy piercer
Szia!
Nekem van septumom, lány vagyok és 16 éves. Lassan egy éve megvan.
Kiválasztottam mekkora patkót szeretnék, aztán bejelölte a piercer és odarakta a patkót fordítva, hogy hogy fog kinézni.
Aztán kaptam egy érzéstelenítő injekciót az orromba belülre mind a két oldalra. Az azért fájt.. Pontosan nem emlékszem mennyire, de bekönnyeztem stb.
Aztán a szúrás nem fájt, csak éreztem ahogy átmegy a tű, brrr de már meg is volt a pc, és heló.
Azóta is megvan, fertőtlenítgettem rendesen, így soha nem gyulladt be.
Természetesen megfáztam rögtön utána:D Az fájt a legeslegjobban, amikor felhúzott térddel ültem, és tüsszentettem és lendületből bevertem az orrom a térdembe... :'D
Amúgy amikor mentem szúratni, fogalmam sem volt mi vár rám, de akkor úgy éreztem hogy éppen bátor vagyok.
Sok sikert! Voltam már vele úgy is, hogy na most azonnal kiveszem (egy másik megfázásomnál), de most egyszerűen el sem tudom azt képzelni, hogy ne legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!