Miért feketedik be 1 hét alatt az összes ezüst orrpiercingem?
Figyelt kérdés
A szép ezüstös szinű ékszerek az orromban korom feketék lesznek, meg sem lehet őket tisztítani, annyira ráülepszik a feketeség.
Miért? :(
2010. nov. 20. 11:45
1/5 anonim válasza:
Az nem kosz drága. hanem lekopott a fémes színe.
Vegyél aranyat bele ne ezüst nevű bizsukat.
18/F
2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a furcsa, hogy az utóbbi időben tapasztalom ezt. Előtte mindig szép ezüst szinű maradt, pedig ugyanazon a helyen vásárlok mindig.
2010. nov. 20. 12:07
3/5 anonim válasza:
Meg lehet tisztítani. Jobb ékszerészek árulnak olyan folyadékot amibe ha belerakod, akkor pár perc alatt olyan lesz, mint új korában. Én is ilyennel tisztítom a nyakláncom és a karkötőm.
4/5 anonim válasza:
Én hallottam olyat is, hogy akin hamar elszíneződik az ezüst ékszer, annak van valami belső rendellenessége!
5/5 A kérdező kommentje:
ajajj :((
2010. nov. 20. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!