15 éves vagyok. Eléggé zsírosodik a bőröm. Valaki tud egy jó alapozót/púdert ami elfedi a csillogást és pár óra múlva sem üt át rajta a csillogás és ha lehet illatanyagmentes és/vagy természetes alapú?
Nekem a Miss Sporty zöld tetejű púder vált be. Antibakteriális és valami 4 fázisú most az új, vagy milyen. Pattanások ellen, antibakteriális, mattító stb. nem tudom már. Az ilyen nagyon fehér, de lehet van több árnyalatban is. Nekem is nagyon zsíros az arcom, ez az egyetlen púder vált be, de én 2szer viszem fel és ecsettel. Először ha kritikus területekre vastagon aztán pár perc és az egész arcomra még egy finomabb rétegben.
Ez kitart több órán keresztül. max az orrodra kell pici olyan 4 óra múlva. Én suliban lehajoltam a pad alá szünetben és fél perc alatt gyorsan ráraktam kicsit.
De fontos, hogy ha ezt tartósan használod esténként kend be az arcod krémmel, mert nekem pl az arcom (a szemem alatti résznél) nagyon kiszárította egy idő után.
Szappan nagyon nem tesz jót a bőrnek. Max ha direkt ilyen szappan, de ezek a sima szappanok inkább csak rontanak rajta. a baba is a dove is mindegyik. De persze lehet valakinek mégis ez válik be.
Énis gondolkodom a Vichy-n csak hallotam egy másik falytáról a Dermablendről ami elvileg még vizálló is és nem jön át rajta a csillógás... hát nem tudom meg azért nem egy olcsó mulatság és ha mégsem jó?:S
Használtam már a Miss Sporty So Cleart csak a folyékony alapozó fajtát, akkor Rimmel mattító púderét, most pedig Avonos color trend púdert... de hát valahogy egyik sem az igazi.:( már pár óra múlva kifényesedik az arcom:S
Talán a krémeken is múlik de hát nemtudom...
Most fogok menni egy Ilcsis kozmetikushoz... majd meglátjuk sok jót mondtak róla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!