Rasztokata kérdése:
Hogyan lehet felgyorsítani az orrpiercing okozta heg eltűnését?
Figyelt kérdés
nem vészesen látszik a lyuk, ma vettem ki a piercinget, eddig csak aloe vera spray-vel fújtam le. van ötletetek, mi segítene még?2010. nov. 18. 21:59
1/4 anonim válasza:
Ha pár éves lyukról van szó nem igen fog eltánni. ugyanis már annyira bekopott az a rész h nem fog feltűnni a szervezetnek h nincs már ott semmi.
Rakd vissza a pc-t azt kész.
2/4 A kérdező kommentje:
csak 7 hónapja volt bent a pc.. de elég hirtelen felindulásból szúrattam át. nagyon sokáig akartam, de valahogy mindig lebeszéltem magam.. meg tökre tetszik is, de rájöttem h felesleges... meg majd ha családanya leszek, nem akarok ^^ és ezért vettem inkább most ki, hátha még begyógyul szépre :P
2010. nov. 18. 22:21
3/4 anonim válasza:
Értelek. akk hámosítóval kend be néha nem muszáj naponta 1héten elég 2x
Magától lehet összeforr. Bár elég sz-r a vérellátása annak a résznek mert poros területről van szó.
4/4 anonim válasza:
Nekem 3 év után enyhén zöldes kis pötty látszik csak, nem vészes, de teljesen soha nem fog eltűnni, én is próbáltam már mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!