Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen legyen a sminkem a bálra?

Milyen legyen a sminkem a bálra?

Figyelt kérdés

Keringőzni fogunk, testvérem csinálja, állítólag a baba rózsaszín jól áll. 14 éves vagyok! Narancssárga és krém színű lesz a ruha. Ez az én szemem:

[link]

2010. nov. 18. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ezt mi honnan szpjuk ki? Minden fajta archoz más smink áll jól, nem tudjuk milyen lesz a ruhád igazából, te milyen vagy, hogy néz ki a fejed, stb. Ez így értelmetlen kérdés.
2010. nov. 18. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
ha azt mondják jó a babarózsaszín akkor kend magadra azt
2010. nov. 18. 20:52
 3/10 A kérdező kommentje:

hát.. öm.. izé...

kicsit köcs*gök vagytok de oks!Norm. emberkék írjanak!

2010. nov. 18. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
hátt.. nem tudom, a narancssárgához nem igazán illik a rózsaszín
2010. nov. 18. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
De b@zmeg, mit vársz mégis?? Így látatlanba? Jaj bocs, beletiportunk a babarózsaszín lelkedbe...
2010. nov. 18. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Sztem ez jól nézne ki nagyon:

[link]

Vagy esetleg ez:

[link] <-ott lent van az egyik rózsaszín

Egyébként leginkább azt tudnám ajánlani, hogy nézegess neten sminkeket, amelyi megtetszik, azt próbáld otthon nagyjából megcsinálni, és rögtön könnyebb lesz választani...

Am szép szemed van nagyon...:)

17L

2010. nov. 18. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
fúrnám a látódat
2010. nov. 18. 23:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, kimondotam utálom a rózsaszínt, de voltam szín-tanácsadónál a múltkor és ő mondta h a rózsaszín meg a halványabb színek jól állnának nekem! És 17/L-> köszönöm!!
2010. nov. 19. 13:08
 9/10 hot_kiss ***** válasza:

Ha narancs lesz a ruhád szerintem csak elb@szod a rózsaszín sminkkel. Akkor már inkább kenj fel, valami középbarnát vagy valami hasonlót, az még a krémszínhez is passzol. A smink formáját neked kell eldöntened, de próbálkozhatsz valami lájtosabb füstös szemmel vagypedig:

dorkasminkel.blogspot.com

livinpretty.blogspot.com

pannahomemakeup.blogspot.com

lumenablog.blogspot.com

2010. nov. 19. 14:49
 10/10 A kérdező kommentje:
köszii :]
2010. nov. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!