Nyelvpiercing szúrásnál mit kell figyelni h ne szúrjam rosszul?
azt még én sem ajánlom...rengeteg pct szurtam életemben midnenféle körülményben nem parázok az ilyewntől, de tán azt mgsem kéne:)
azért leírom amit tudok róla... a nyelvféket semmiképp ne szúrd át. nyújtsd ki a nyelved, és feszítsd fel a felső fogsorodra hogy az also része látszodjon, és ami ott megfeszül ín, na azt ne szurd át:D plusz ugye van ott a két nagy ütőér, hát azt se:)
Lécci NE csináld!!!
Ha muszáj, menj el szakemberhez, de Te ne, köszi!
köszi a választ :D már énis mindent szúrtam csak nyelvet nem :D de még azt se tudom igazából h egyenesen átszúrjam, vagy keresztbe :D
és igen, tudom h fennál az esélye h többé nem fogok ízeket érezni... de ahogy mondtad ezt még szakember is elcseszheti :)
nyelv piercinget soha nem csinálnék magamnak:S
szakemberrel csináltasd, ha akarsz még ízeket érezni valaha...
harmadik vagyok
az hoyg teljesen egyenesen szúrd-e az attól függ meddig van a nyelvféked. nézd meg ahogy írtam, és ha hosszan van, tovább tart mint ahova a pc-t szeretnéd akkor úgy szúrd, hogy alulról felfelé és a nyelvféék mellett kicsit oldalt kezded el szúrni, hoyg azt ne döfd át, és ferdén felfelé szúrod hogy felül jó ehlyen legyen a pc...nem tudom érthetőebben leírni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!