Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 3000 Ft-nál kerülhet többe?

3000 Ft-nál kerülhet többe?

Figyelt kérdés
Szeretnék szalagtűzőre műkörmöt csináltatni. Kicsit kicsúsztam az időből, szombaton lesz. Holnap keresek egy műkörmöst. Szerintetek egy zselés műköröm kerülhet többe, mint 3000 Ft? És az jelent különbséget az árban, hogy rágom a körmöm? Köszi a válaszokat.
2010. nov. 11. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A körömrágás nem jelent különbséget, de ha háromezerért megcsinálják az jó olcsónak számít. Ötezer az átlag.
2010. nov. 11. 22:42
 2/6 anonim válasza:
Sztem is többre számolj...legolcsóbb is amit tudok 3500...
2010. nov. 11. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Épített körmöt sokkal többért csinálják, ennyiért max tölteni majd.

És sok sikert, hogy olyat találj, aki még vállal, ugyenis időpontra szokás ott is menni, aki nincs betelve és olcsó... az olyan is lesz.

2010. nov. 12. 00:58
 4/6 anonim ***** válasza:
3000 Ft-ért nem igazán fogják megcsinálni. Aki mégis ennyiért dolgozik, ott az anyagok minősége elég alacsony szintű.
2010. nov. 12. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
3200 ft-ért csinálja pesten egy körmös minőségi anyagokkal:Teló száma:06-30-956-1471
2010. nov. 14. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utolsó: Sajnos nem pesti vagyok, azért köszi.:) Végül egyébként maradtam a körömmatricánál.:D Senki nem figyelte a körmöm, szóval bevált.;)
2010. nov. 19. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!