Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmöt szeretnék, építettet...

Műkörmöt szeretnék, építettet (vagyis ami alatt nincs tip. ) de nem szeretnék hosszút mert még fiatal vagyok (16) és közönségesnek tartoom, lehetséges így? Mennyibe fog kerülni, tudtok bp. en ajánlani valakit?

Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Írd be a google-be, hogy madonna szépségszalon, ott jó minőségűt csinálnak, garanciát vállalnak érte, olyan hosszúra csinája, amilyenre szeretnéd. Nekem is a saját körmömre tette a zselét, vagy 1 évig jártam a csajhoz. Mindenkinek ajánlani tudom. Ez a 3. kerületben van, 1 percre az aquincumi HÉV-megállótól.
2009. jan. 10. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Háát ez a madonna szépség szalon eléggé hogyis mondjam.. mindegy ..nem szép körmöket csinálnak techikailag borzalom.. bocsi.. akit ajánlani tudok ő a Horvátné Kun Zsuzsanna vagy a Czipauer Barbara na nekik tényleg profi a munkájuk a nails. hu oldalon megtalálod a nevüket. Az ár attól függ ,hogy miylen típusú körmöt szeretnél? szeretnél e porcelánvirágot követ.. akkor típusra franciát vagy csillámosat szeretnél.. ha tényleg jo kömröt akarsz szerintem hozzájuk jelentkezz be ha elég csa az h legyen a körmödön valami.. akkor jo ez a madonna is bár ha megnézed látni fogod h nem a legszebb
2009. jan. 10. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!